Help! Een baby op komst! Als zwangere mama en toekomstige papa wil je jou graag goed voorbereiden op de geboorte van je baby. Of het nu je eerste of je tweede kind is, een grote stap is het samenstellen van een geboortelijst vol babyspulletjes voor je kleine wonder. Kom vrijblijvend bij The baby’s Corner langs, bij ons staat een team van mama’s voor je klaar met tips en advies bij het uitzoeken van de juiste babyproducten naar gelang jouw wensen. Daarnaast helpen we jou verder op weg met het kiezen van de juiste benodigdheden voor je kleintje.

© Pixabay.com

De tips en tricks!

Wat heb je nodig en hoeveel van bepaalde zaken moet je verzamelen? Dit zijn vragen die vaak opkomen bij ouders die voor het eerst een kindje zullen krijgen. Professionele team kunnen u daarbij helpen. Zij hebben een volledige lijst samengesteld van A tot Z met alle benodigdheden die op de lijst kunnen geplaatst worden. Deze lijst is onderverdeeld in bepaalde categorieën gaande van verzorging tot eten, drinken en slapen, spelen tot op stap gaan (eventueel met de wagen) en tenslotte de kledij. Neem een kijkje doorheen deze volledige catalogus en vink eventueel af wat je nog hebt liggen van jullie eerst kindje indien deze lijst voor een tweede of derde kindje bestemd is.

Soorten geboortelijsten

Eerst is het vooral belangrijk te weten dat er verschillende variaties zijn in het soort geboortelijsten. Denk eerst na wat voor ouders jullie zijn. Zijn jullie mee met de laatste trends en kiezen jullie voor alle laatste modetrends? Of zijn jullie eerder ouders die meer denken aan de kwaliteit en duurzaamheid van bepaalde zaken en kiezen jullie voor een alternatieve lijst? Verder is er ook de mogelijkheid om de geboortelijst te combineren met een speciale rekening voor jouw kleine spruit, namelijk de pamperrekening. Dat is een rekening waar mensen dan een gift kunnen doen in plaats van een cadeautje te kopen.

© Pixabay.com

Waar de geboortelijst aan te maken?

Naast een traditionele lijst in de winkel zelf is het ook mogelijk om een geboortelijst online op te maken. Via deze online geboortelijst kan je ook de checklist die vermeld staat bij de tips en tricks makkelijk overlopen en de zaken die nog niet op de lijst staan onmiddellijk eraan toevoegen of spulletjes die niet meer noodzakelijk zijn snel even verwijderen. Makkelijk kan toch niet? Dit alles volledig digitaal vanuit je sofa!

Wanneer moet je de geboortelijst openstellen of vrijgeven?

Een vaak voorkomende vraag die ouders hebben is “Wanneer stel ik de geboortelijst open?”. Dit is sterk afhankelijk van ouder tot ouder. Een gouden regel is toch nog steeds ‘Hoe sneller hoe beter!’. Bij The Baby’s Corner kan je dit op eender welk moment doen. Hou wel rekening dat je de geboortelijst best een acht weken voor de geboorte van je kleine spruit openstelt. Dat zorgt ervoor dat jullie alle spulletjes die jullie als ouders nodig hebben op tijd in huis hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *