Je wil je drukwerk vooral op kinderen richten. Dan doe je dat ook via de ouders. Ouders bepalen praktisch gezien waar hun kinderen mee spelen waardoor je ook je reclame uitingen op hun moet richten.

© Pixabay.com

Maak het visueel

Kinderen worden visueel het meest geprikkeld, dus door wat ze zien. Sandwichborden zijn geschikt voor reclame uitingen voor kinderen en hun ouders. Omdat sandwichborden in een groot formaat te bedrukken is, kan je een heel mooi design maken die en de kinderen leuk vinden en de ouders aanspreken.

Maak gebruik van vlaggen

Je kan bijvoorbeeld een kioskvlag bedrukken en deze ophangen op je gebouw. Kioskvlaggen zijn vooral een visuele aandachtstrekker bedoeld om aan te geven dat je daar zit. Doordat je met dit type vlag visueel bezig bent kan je een heel mooi design maken gericht op kinderen.

Ballon madness

Veel kinderen houden van ballonnen. Komen er veel kinderen bij jou dan kan je een ontvangst maken met veel ballonnen. Een ballon madness dus. Kinderen worden blij van de hoeveelheid ballonnen.

Mooie posters

Kinderen houden van plaatjes. Posters zijn erg geschikt voor promotiemateriaal omdat je door de grote maten heel visueel iets kan neerzetten. Met posters kan je en de ouders en de kinderen prikkelen om iets te doen.

© Pixabay.com

Serveer iets lekkers

Kinderen willen tijdens het eten ook iets leuks zien. Maak voor je cocktail en hamburgerprikkers ook een leuk en vriendelijk design voor kinderen. Ook de menukaart kan je aanpassen op kinderen. Het gevolg is dat kinderen veel meer plezier hebben in hun eten. Kinderen zijn van nature moeilijke eters dus kan je ze ook visueel prikkelen tijdens het eten.

Mooie bekers

Natuurlijk willen kinderen ook drinken. Maak speciaal voor kinderen een mooi design voor je bekers zodat kinderen op een leuke manier geprikkeld worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *