Laten we het eens hebben over vlekken. Niet van die vlekjes die je in een handomdraai wegpoetst, maar de vlekken die kinderen maken. Al vanaf de dag dat ze worden geboren blijft er niets meer schoon in huis. Vooral je kleding heeft te lijden. Is het geen mondje melk dat terug komt, dan is het wel het wortelhapje dat een mooie, oranje plek veroorzaakt in je lievelingsblouse. Mocht je denken dat het minder wordt naarmate ze ouder worden, stop dan maar met hopen. Elke leeftijd kent zijn eigen vlekken en vuiligheid. Kinderen zijn echte vlekkenkampioenen.

Kinderen maken vlekken
© Pexels.com

Het goede nieuws is dat er in de strijd tegen al die vlekken een geweldige lijn producten verkrijgbaar is. De producten van HG zijn speciaal ontworpen voor al die vlekken die zich hardnekkig aan je kleding lijken vast te zuigen.

HG vlekken & plekken voorbehandeling

Dit middel is de perfecte voorbereiding om vlekken los te weken van de kleding. Voordat je het in de wasmachine stopt, spuit je de vlekken in waardoor het wasmiddel moeiteloos de vlekken eruit wast. Vlekken van bijvoorbeeld groentehapjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.

HG Vlekken & plekken voorbehandeling extra sterk

Blijkt na het wassen toch dat de vlek niet helemaal weg is, kies dan voor de vlekken & plekken voorbehandeling extra sterk. Laat je kind gerust door het gras en de modder rollen. Door de actieve zuurstof in dit vlekkenmiddel, lukt het zelfs om de meest hardnekkige grasvlekken te verwijderen.

Universele ontvlekker & ontgeurder

Met de universele ontvlekker & ontgeurder kun je op meerdere manieren vlekken verwijderen. Het kan als toevoeging van het wasmiddel dienen, maar ook als inweekmiddel of direct op de vlek. Niet alleen hardnekkige vlekken verdwijnen hiermee, maar ook nare geurtjes. Door de actieve zuurstofdeeltjes werkt dit poeder diep door in de vezels.

HG Vlekkenzout extra sterk

Ossengal en enzymen zijn samen een krachtige vlekverwijderaar. Vlekkenzout extra sterk is veilig te gebruiken op al je witt- en kleurechte bonte was. Voeg het toe aan het wasmiddel en laat de wasmachine de rest doen.

Kinderen maken vlekke
© Pixabay.com

Vlekweg 1 tot en met 7

Voor elke soort vlek bestaat er een flesje HG vlekweg. De toepassing is simpel en de werking zeer effectief. Doe vlak voor het wassen wat vlekweg op het kledingstuk en was het vervolgens gewoon zoals je gewend bent.

HG alle nare geurtjes weg uit textiel

Als je dan denkt dat het gedaan is met alle vieze vlekken, komen ineens de nare geurtjes tevoorschijn. Van naar zweet stinkende voetbalkleding tot sokken waar je spontaan groen van gaat zien. Ook hiervoor heeft HG een fijn middeltje. Spray het op het stinkende kledingstuk en laat het opdrogen.

HG stinkende wasmachinereiniger

Van al die vlekken kan je wasmachine gaan stinken. Maak deze daarom ook af en toe schoon met een wasmachinereiniger. Dit spul breekt alle vuiligheid en aangekoekte resten in de wasmachine af. Daardoor zal je was weer fris en stralend zijn.

HG heeft nog veel meer middeltjes die in een handomdraai vlekken en geurtjes verwijderen. Voor elk soort vlek is er wel iets te vinden. Er is nooit meer een reden om een kledingstuk als verloren te beschouwen. Voor HG is geen enkele vlek een probleem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *