Misschien zijn jullie kersverse ouders of hebben jullie net een kleuter, peuter of adolescent in huis? Hoe dan ook, papa’s mogen zeker eens extra verwend worden. Nu Vaderdag voor de deur staat, is het een ideaal moment om een leuke verrassing te voorzien voor een superpapa.

© Pixabay.com

Samen kiezen

Misschien gaf je vorig jaar een lekkere fles van zijn favoriete wijn of heb je hem zijn favoriete boek  cadeau gedaan en ben je op zoek naar iets origineel? Ga dan samen met je kinderen aan de slag om papa in de bloemetjes te zetten. Altijd fijn om je kinderen een mooie tekening te laten maken of een ingekleurde kleurplaat te vouwen tot een wenskaart voor Vaderdag. Maar ook samen overleggen en snuisteren door het aanbod van originele cadeaus voor papa is een leuk moment. Bovendien zijn er heel wat geschenkjes die je helemaal naar je hand kunt zetten door ze te personaliseren.

Wat lekkers

Is papa een zoetekauw? Dan kun je de kinderen lekkere koekjes in een gepersonaliseerd doosje laten afgeven. Laat het doosje bedrukken met leuke foto’s van je gezin en je hebt een uniek cadeau. Of waarom geen houten flesopener met de inscriptie van zijn initialen of met een quote zoals ‘Beste papa van de wereld’ overwegen? Ook onderzetters bedrukt met persoonlijke foto’s zijn altijd een goed idee. Ze gaan jaren mee en het is een blijvende herinnering aan een fijne Vaderdag. 

© Pixabay.com

Zijn passies

Zit je man regelmatig op de fiets of is hij een sportliefhebber? Dan is een drinkbus in stoer zwart met zijn voor- en achternaam erop de ideale match. Kies zeker voor een stoer lettertype dat past bij de stijl en kleur van de drinkbus. Het zit hem vaak in de details en zo zal de drinkbus een vaste metgezel worden tijdens zijn sportactiviteiten. 

Gezinsactiviteit

Het is sowieso een leuke activiteit om samen op zoek te gaan naar een origineel Vaderdag cadeau en het biedt heel wat voordelen. Je betrekt je kinderen bij het uitkiezen van een cadeau en je ontdekt misschien zelf een geschenk waaraan je eerst niet had gedacht. Kinderen hebben vaak een andere blik op wat hun papa leuk zou vinden (of wat ze zelf leuk vinden natuurlijk) en bieden zo nieuwe inzichten.

Misschien willen ze jullie wel beide in de bloemetjes zetten? Dan bestel je toch gewoon duo mokken voor gezellige ontbijtmomenten. Ze vormen alvast de ideale aftrap voor een verwendag waarop papa centraal staat. Zo zou je samen met de kinderen ontbijt op bed kunnen serveren en koffie of thee schenken in jullie gepersonaliseerde mokken. Met zo’n leuke verrassing kan de dag niet meer stuk. Zeker wanneer jullie samen genieten van een lekker ontbijt en er zo tegenaan kunnen om een onvergetelijke Vaderdag tegemoet te gaan. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *