Als je door de heerlijke fase van de adolescentie gaat, weet dan dat het mogelijk is om een zeer coole modestijl te hebben en toch je gevoel van eigenwaarde te verbeteren met precies de juiste kleding. Mode is in het leven van veel mensen aanwezig en kan zeker in het jouwe zijn op een zeer positieve manier. Naast jouw studiekeuze en keuze van je hobby’s, maakt jouw kledingkeuze ook deel uit van jouw identiteit.

Tienermode creëer een visuele identiteit
© Pixabay.com

Wie denkt dat die stijl is om precies te volgen wat er op de catwalks van de mode wordt geparadeerd of anders het uiterlijk van de meisjes van beroemde blogs te kopiëren, heeft het mis. Het belangrijkste is om te begrijpen wat je lichaamstype is en welke onderdelen er het beste uitzien. Als je het stuk kiest dat het beste van jezelf geeft en vermomt wat je dwars zit, krijg je het gevoel van eigenwaarde in de hoogte.

Zowel tieners als volwassenen moeten voorzichtig zijn met het kiezen van de juiste stukken voor elke dag. Hier zijn enkele tips voor het creëren van een moderne stijl met de perfecte stukken. Tieners kunnen veel gelukkiger zijn met een beetje mode in hun dagelijks leven.

Geen geheim
Er zijn niet veel geheimen voor tienermode, in feite is het gebruik van enkele sleutelstukken mogelijk om een moderne en interessante look te hebben. Volg wat modeadvies en geniet van een stijl die in jouw voordeel werkt.

Lengtes
Het is normaal dat tienermeisjes de kleinste lengtes kleding willen dragen (tot wanhoop van hun ouders), maar het is belangrijk om er niet vulgair uit te zien. Op geen enkel moment in het leven is het goed voor je kleren om een slecht bericht over je te sturen. Natuurlijk kun en moet je shorts, jurken en korte rokjes dragen, maar dan wel in een lengte die je ontziet.

Stoffen
De eerste tip die we een tienermeisje kunnen geven om zich goed te kleden is het kiezen van de stoffen voor haar kledingstukken. In deze levensfase is het mogelijk om elementen toe te voegen die deel uitmaken van je volwassen garderobe. Kant, bijvoorbeeld, kan beginnen te verschijnen als details van blouses en rokken, altijd op een gematigde manier.

Tienermode creëer visuele identiteit
© Pixabay.com

Het is ook mogelijk om te investeren in lichtere stoffen in combinatie met meer vrolijke ontwerpen. De fijne riemen om de look af te maken geven een speciaal tintje voor een wandeling naar de bioscoop of zelfs voor een meer ontspannen feestje.

Tekeningen en kleuren
Prenten zijn de vreugde en de sleutel tot een modegarderobe in de puberteit. Geniet van het gebruik en misbruiken van wat meer gedurfde en kleurrijke prints die uiteindelijk uit je volwassen leven kunnen verdwijnen. Een interessante tip is om prints te mixen, dat wil zeggen, verschillende patronen te combineren.

Zoek altijd naar evenwicht om deze combinaties te maken, dat wil zeggen, combineer prints die iets met elkaar gemeen hebben of zelfs tot hetzelfde kleurenpatroon behoren. Maak je geen zorgen als het op het eerste gezicht moeilijk lijkt, want het internet is er om als referentie voor je te dienen.

Vind jouw stijl
Het belangrijkste is altijd te proberen een stijl te creëren die bevalt en die het beste wat je hebt naar waarde weet te schatten. Tegenwoordig zijn er veel modieuze stijlen zoals rocker, geek, romantiek en andere.

Je hoeft jezelf niet te labelen met een van deze stijlen en geen elementen van andere stijlen te gebruiken die je leuk vindt. Het coole aan mode is dat het je toestaat om via je kleding uit te drukken wat je voelt en wat je leuk vindt. Het grote geheim van het samenstellen van coole looks is om je stijl te vinden en toe te voegen wat je wilt, zolang het maar consistent is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *